20 Eylül 2008 Cumartesi

Düşünmək

Düşünmek, beynin en mühim funksiyası... Bir növ adetdir.
Çox insan düşünmez, düşünenler de anadangelme bu funksiyaya sahibdirler. Sonradan bu funksiyanı elde etmek çetindir. Az veyaxud çox fikirleşmek de insanın özünden asılı deyil. Düşünen insanın düşüncesinin heddi hüdudu yoxdur. Bu da ağlagelmez hadiselere sebeb olur.
Düşünen insan bu yazıları yazarken özünden asılı olmayaraq refleksiv olaraq klavyaturadan istifade etdiyini düşünür ve düşünme prossesi insanı bir mentiq arayışına soxur. Netice olaraq düşünen insanın düşünerek yazmağa çalışmağa başlayır. Bu da hissiyatından istifade ederek yazı yazan insanda hissiyatın yerini alan beyinin herfleri tapa bilmemesi ile neticelenir ve insan düşündüyü üçün yazı yazmağı unuda biler. Çünki nece yazabildiyini bilmir eslinde. Insanın özünden asılı olmayaraq heyata keçirdiyi fealiyetler düşüncenin düşmenleridir.
Düşünmenin en son mertebesi, xaricdeki insanlar terefinden ''deli olmaq'' , ''başını itirmek'' kimi adlandırılır. Düşünen insan üçün nece bir şey olduğunu ise gelecekde gelecekde deyecem size...

Hiç yorum yok: